woensdag 5 december 2012

Give away. Bij 20ste volger.

Vanmorgen heb ik opgepast bij mijn kleinzoon. Zoals gewoonlijk toog ik daar met mijn quilt heen, een andere ,die nog doorgepit moet worden. Deze is voor mijn kleindochter van ruim 2 maanden. Maar iedere keer blijkt weer dat het geen optie is, als er een mannetje van bijna 2 jaar rond dartelt.
Hij verstopt zich onder de quilt, prikt zich aan de naald of maakt mijn klosje garen zoek.
Daarna door de vallende sneeuwvlokken naar huis gereden. Deze bleven liggen en in no time lag er een mooie deken sneeuw op de weilanden en zelfs de takken van de bomen buigen door.
Thuis gekomen de laptop aangezet en ja hoor 20 volgers. Nu zit ik daar zelf nog bij, want mijn schoonzoon vond het zo zielig dat ik nog geen volgers had bij het starten van mijn blog. Hij en mijn dochter hebben me hier bij geholpen. Ik moet nog heel veel leren. Zoals: hoe verwijder ik mezelf van mijn eigen blog.
Nog 1 volgster en dan kunnen we gaan loten in de stoffencarrousel.
Ik maak de naam bekend wanneer het pakketje is samengesteld en verzonden. Nu maar hopen dat het in de smaak valt. Want: zoveel dames, zoveel smaken. Gelukkig zijn stofjes lang houdbaar en evt onderling te ruilen. Ik wacht het allemaal in spanning af.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben wel de 21e volger maar dat geeft niet. Ik ga je toch volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie dat je inmiddels over de 20 zit. Gefeliciteerd leuk toch.
  Groetjed Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend allemaal, wel leuk nog een blog erbij om te volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij ben je er nu overheen! En al 559 pageviews, je gaat als een speer! En troost je: quilten met een pup in huis is ook geen goede optie!

  BeantwoordenVerwijderen