woensdag 11 juni 2014

Ons nieuwe/oude kabouterhuisje.
We weten het inmiddels wel, er moet veel aan gebeuren. Hopelijk zijn we in staat om te bewijzen, dat het een paleisje gaat worden.
De tuin is verrukkelijk ! Dit weekend, uilen,zwaluwen,vleermuizen en zelfs een specht gespot. En dat midden in een woonwijk.
Komt nu het dilemma: Ga ik de tuin in of ga ik handwerken. Erger nog, kruip ik achter de computer?
Mijn broer heeft me geholpen met een Facebook account voor mijn winkeltje.

Daar werd om een voornaam gevraagd. Ons leek het wel leuk om daar Quilt voor in te vullen. Nu blijkt dat ik moeilijk te vinden ben. Iets wat niet de bedoeling was. Verder heb ik eerlijk gezegd geen benul, hoe het allemaal werkt. Ik ben nu te vinden onder: www.stoffencarrousel.nl
                                                                quiltstoffen carrousel op Facebook en
                                                                Mijn malle molen als blogger.      
Reageren op een blog van een mede-quiltster vind ik erg moeilijk. Ik weet nooit de juiste woorden te vinden, maar ik ga mijn best doen. Voorlopig vind ik het allemaal geweldig.
Komend weekend ga ik naar "het Quiltfestival" om mijn hart weer op te halen.                                               

1 opmerking:

  1. Jullie huis gaat prachtig worden, jullie hebben de kijk om de mogelijkheden te zien en de rust om het op jullie gemak te realiseren, het gaat helemaal goed komen op jullie ideale stek.
    Een geliefd mens heeft vele namen, ik hoop dat dit ook voor je winkel werkt. Succes met puzzelen, je komt er vast wel uit, regelmatig doen en dan wordt het vanzelf makkelijk. Veel plezier op het Quiltfestival en tot gauw!

    BeantwoordenVerwijderen